ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ (BOLD)

by

”Διαχρονικά τικ, αντικειμενικά τοκ και λοιποί παροξυσμοί δημιουργούν εντάσεις απ΄το υπερπέραν ” Ρετάν Αζόλι (συνάδελφος απ΄τον Τσέριο Δία προσφάτως διακτινισμένος στη γη )

Δύο στους τρεις γιατρούς μου είπαν μην αγχώνεσαι και ο τρίτος οτι τόσο άγχος αγόρι μου δύναται να προκαλέσει έλκος (..περίπατο  οι προσωπικές αντωνυμίες πια γιατρούδημ’). Δεν θα μιλήσω γι’αυτό όπως σε προδιαθέτω, αλλά θα ξεκινήσω νέο τόπικκκκκ (x5=25κ) με σημείο αναφοράς το μικρόκοσμο και αίσθηση το μέλλον. Ξεκινώ και κλείνω:                                                                                                                                                 

(δεν φταίω για το κενό-α,απλά δεν κατέχω ECDL /ούτε πρόκειται λέων)

Στα όνειρα, όλους μας βρίσκει σύμφωνους η πορεία, το χάδι, η υγρασία, το κλαδί. Στην καλημέρα το σύνολο τους  έχει πέσει ή σβηστεί και στη θέση του κτίζονται ή σχεδιάζονται αντίστοιχα, πανέμορφες πολυκατοικίες από λούμπεν στρουμφομηχανικούς και τα νεοζωάκια τους, εκεί πολυπατησίων τεχνοπλευρά τα οποία, αγόρια με τσέπη μπαμπάδων σαν και μένα, ονόμασαν νονούς και τους έδωσαν το γλυκό δικαίωμα να μας βαπτίζουν κάθε λίγο και λίγο ως προσόψεις και σκυρόδεμα. Όσον αφορά το μέλλον, κάτι σαν μετερίζι αχνοφαίνεται,ανάσα παραλίας (σύνθεση) απορρίπτεται ως ιδέα-βάση και ωω να κάτι για το οποίο όλοι θα ενώσουμε-σταυρώσουμε τα χέρια πάνω απ΄το καρπούζι: η εικόνα δεν κονιορτοποιεί, δεν περιγράφεται αλλά περιγράφει (..)και κονιορτοποιείται (απόλυτο όπως λέμε τσαλακώθηκα).

*(..)  -> 🙂

Υ.Γ.όσοι δεν κατανόησαν το περιεχόμενο του post ας πάρουν μια βοήθεια από φίλο τους μηχανικό (έλα όλοι έχετε σκάσε τώρα να πούεμ εμ με ω!)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: