αστική μύτη

by

Κάνει ζέστη. Τι να κάνω, στη μιζέρια ηπείρου και αχαρνών περπατάω και σκέφτομαι οτι είμαι καινούργια στη δουλειά, ενώ το τηλέφωνο δε κλείνει και κείνο το παπάρι μπροστά με το λαδωμένο μαλλί και την κοιλιά έχει βηματισμό σταθερά αργό ώστε να’ναι σε θέση μερικής υποκλοπής. Άραγε θα κλείσει η εταιρεία τις καλαμαράκι-ούζο δύο βδομάδες αυγούστου; Αντιστοιχούν σε άδεια ή δεν μου αναλογούν ούτε κείνες. Μόλις άρχισα το τσιγάρο, οι απαγορεύσεις δημιουργούν τρυπούλες στον τοίχο, αυτόματα με την έναρξη τους. Τώρα και στους πνεύμονές μου. Ξανά. Κλείσε. Ωπ τον έχασα.

Η Victoria στην βικτώρια είναι απόλαυση και απορώ με όλους τους βλάκες,έχουν συνείδηση άραγε όταν προτιμούν τα everest δίπλα;Ευτυχώς τυγχάνει ανακαίνισης τώρα,αυτό το υποκατάστατο υποκαταστήματος και μια μέρίδα πρωινών τύπων ή τύπων σκέτο,θα ξεβράσει μια για πάντα το στυλ θέλετε και αναψυκτικό,στην γειτονική όαση.Επιστροφή με ηλεκτρικό στα άγια πατήσια και θυμάμαι οτι το άνω στα χωριά έχει κάτι από βουνό ενώ εδώ η μοναδική οπτική ηδονή ήταν (ή είναι αν είναι πάντα εκεί) το κορίτσι με το κοντό κούρεμα και το ψηλό όλον.Δεν αποκαλύπτω το σημείο εκπομπής της,ως αφιέρωση σε όσους πέρασαν τη δεκαετία ’90 αβρόχοις ποσί.

Έφτασε λοιπόν μεσημέρι και για να έχουμε απογευματινό έλεγχο τα ημερολόγια κλείνουν,παράλληλα η περιοχή κάτω απ΄το φερμουάρ ή κουμπάκια ξεφουσκώνει,μαλακώνει δηλαδή μέχρι την επόμενη επαφή κατά την οποία ας θυμάμαι νέε μου,οτι σ’αγάπώ σ’αγαπώ και μου λείπεις μου ‘λειψες.Η φωτογραφία από κάτω δεν εισέρχεται εντός πλαισίων οπτικοποίησης γεγονότων του παρόντος κειμένου ή αχ:

παιχνίδης μέγα λιμνιώνα χίου ιούλιος 2009

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: