Πάρτυ στις 4 Οκτωμβρίου….

by

 

(Ποστ γραμμένο προχτές, ολοκληρωμενο στο περιπου και δημοσιοποιημένο σήμερα…Μπαγιάτικο δηλαδή σαν κουλούρι της Ερμού στο ύψος του Φωκά)

Έσκασαν οι εκλογές σαν τα πρωτοβρόχια…Όλοι ξέραμε οτι έρχονταν αλλά δεν ξέραμε πότε ακριβώς. Να που έπεσε λοίπον η βροχούλα και όλοι κάνουμε τους έκπληκτους, με τον ίδιο τρόπο που κάνουνε τους έκπληκτους σε κάτι ταινίες αμερκάνικες οι πρωταγωνιστές,  οι οποίοι ήδη ξέρουν πως τους έχουνε οργανώσει πάρτυ-έκπληξη και για να μην στεναχωρήσουν τους εμπνευστές του ,ανάβει το φώς και κάνουν : “ΟΟΟουυυυυυ!!”….. “Σουρπράάάάιζ” λεν οι άλλοι…

Αλλά κάθε πάρτυ ευπρόσδεκτο και να βαρίεσαι ακόμα. Όλο και κάτι θα πιείς, θα κάνεις καμία βλακία(χαρούμενη στροφούλα στο ”ποοοο τι έβαλε!”), κάμια κουβέντα με αυτούς που πάντα τα λες ούτως ή άλλως, θα δεις κανέναν να πέφτει κάτω(από το αλκόολ στο στομάχι ή στο πάτωμα), θα χαζέψεις κάνενα πρόσωπον και θα ονειρευτείς καμία αρπαχτή μαζί του (σχέση, για το χοντραίνω…?)

Έτσι και με τις εκλογούλες….Παρτάκι ζορισμένο φαίνεται και οι οργανωτές και συνδιοργανωτές άρχισαν, άνα ευφάνταστα ζευγαράκια, να κάνουν τα γνώστα σκέρτσα μπας και ανάψει το γλέντι και  ‘ρθουν οι μπάτσοι κατα τις τρισήμιση, μέτα από καταγγελία, για διατάραξη κοινής ησυχίας(παγκόσμιο λες εσύ μέτρο επιτυχίας πάρτυ). Τέτοια ζευγαράκια-που κανουν τρελές φιγούρες στην άδεια πίστα, φλεγόμενοι απο διασκέδαση δήθεν, φωνάζοντας ”Παμε παιδία!!” like tsalikis does it- ήταν σήμερα η Ντορουλα με τον Πέτρο(Ευθημίου) και η Βασουλα με τον Βαγγέλη(Μεϊμαράκη).Τους μπαγάσες…Πως τους έρχονται αυτά τα κόλπα και τους βάζουν αυτούς μάζι… Ήταν υπέροχα, μπράβο στα παιδία.Πολύ γέλιο.Αντε και καλή συσπείρωση! Ο δε Βάγγος μας εκτός από φούρλες onstage, είπε και ανέκδοτα.”Θα τις κεδρίσουμε τις εκλογες!”και κολλητά:”Τι γέλατε;!!”… Βουβοί οι άλλοι από κάτω.Τον κοιταγανε αποσβολομενοι!Και άσε τη Βάσω που πάντα έτσι κοιτάει, οι άλλοι όμως κόκαλο.Κανείς δεν είχε γελάσει.Ούτε πριν ούτε μετά. Μυγίαστηκε φαίνεται ο καϊμένος…Σκηνή ανθολογίας.

Και από τη μια οι  firestarters Πασοκ-ΝΔ. Aπό την άλλη; Oι Partycrashers Αλέκα και σια που έσκασαν μύτη χωρίς να έχουν βάλει μια για το πάρτυ και σου λένε άστους αύτους να κουρεύονται, θα χωρέψουμε ικαριότικα τώρα! ”Ρε δε φεύγει ο κυρίου από τα ντεκς!”τους λες ”Θα έχουμε κλάματα!”.Τίποτα.”Ρε δεν το ξέρει το ικαρίωτικο ο κόσμος θα κάνουν μούτρα!”Μούκου.” Ρε δεν τα έχουμε τα σιντι!”Ανένδοτοι.” Οχι ικαρίωτικα θα παίξουμε, κατέβασέ τον κάτω τον κυρίου!”

Και είναι και κάτι τύποι περίεργοι με ipod nano που κάνουν σάιλεντ πάρτυ στο βάθος και ανταλλάσουν κάτι χειρόχραφα σημειώματα όπου αναπτύσσουν όμορφα θέματα, φιλοσοφικού και άλλου ενδιαφέροντος.Συχνά πυκνά τσεκάρουν αν μπορουν ακόμα να διαβάζουν τα χείλη και λένε ο ένας στο άλλο “ε-σω-στρε-φια!”, “ε-ξω-στρε-φια!” και γαμόγελούν με παιδική αυταρέσκεια που ακόμα τα καταφέρνουν.

Η Αλέκα μετά τη μάχη με το μουσικό κατεστημένο και τα μεγάλα συμφέροντα του κυριού, κατευθυνεύται σε γωνιά αντίθετη από τους i-nanous με τους δυο αρχηγέους, αλλά συμπτωματικά(χα!) δίπλα στους γαλααίματους γαλαζώους! Εκεί με μπόλικη ρετρό διάθεση, αφού κρυφοκοιτάξει τον νεαρό Αλέξη μέσα από το μονιμο λεκέ που έχουν αφήσει τα ξυρισμένα μουστάκια κάτι παρινοκεφαλων ηλιοφόρων που ζουζουνίζουν σε ένα κοπαδάκι, αρχίζει το δικό της σάιλεντ πάρτυ χρήση γραμμοφώνου που παίζει άνευ δίσκου και με ήσυχη συνείδηση πως δεν πρόκειται να κατηγορηθεί για αβανγκαρντισμό.

Αύριο γιορτάζουμε και τα γενέθλια του Παστόκ, θα φυσίξει κεράκια ο Πασοκ ο νεότερος και θα κάνει την ίδια ευχή που κάνει κάθε χρόνο γιατι το όραμα είναι σταθερό.Γενικά θα έχουμε πολλα τέτοια event, θα το βρουμε το κέφι να πάμε με μπρίο στην κάλπη.

Αχ πόσο όμορφα περνάμε με τούτα τα παιδία!

Εδώ σταματώ αυτό το post γιατί τα έχω πάρει με αυτό που μου συνέβη χτες και το οποίο περιγράφω στο επόμενο post που είναι αποπάνω ή κάπου εκεί γύρο.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: