Δαγκωτό

by

“Ολοι είναι Εβραίοι. Και ο Πούτιν  είναι Εβραίος. Οπως και αυτοί που κυβερνούν σήμερα την Κίνα είναι Εβραίοι. Η μόνη ελεύθερη χώρα είναι η Μαύρη Ηπειρος, η Αφρική και ένα κομμάτι της Ινδίας.  Ολα τα άλλα έχουν καταληφθεί από τον διεθνή σιωνισμό και την παγκοσμιοποίηση.”

“Είναι λαθρολησταί. Ο μόνος αντιστασιακός Ελλην είναι η Αυτού Μεγαλειότης ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος. Εγώ θα τον παρακαλούσα να έρθει στην Ελλάδα να φτιάξει τα ανάκτορά του. Αναμένομεν τον Κωνσταντίνον τον 13ον να τον στέψωμεν στην Αγιά Σοφιά ως Ελληνα αυτοκράτορα, της ελληνικής αυτοκρατορίας όχι της βυζαντινής. …για τον Βασιλέα που δεν μπορεί να έρθει στην πατρίδα του ενώ μπορούν οι Αλβανοί, οι Πακιστανοί, οι Ινδοί, όλοι αυτοί οι απατεώνες”

“Η εφημερίς Χρυσή Αυγή κάνει έναν τιτάνιο αγώνα. Εχει παρεξηγηθεί βέβαια από κάποιους ο αγών αυτός κι έχουν βάλει διάφορα ονόματα σ’ αυτούς τους ανθρώπους”

Ποιος τα λέει όλα αυτά τα ωραία? Μα φυσικά ο υποψήφιος της Ν.Δ. στη Β’ Αθηνών Θωμάς Βράκας, γνωστός από τον οπερετικό «ηρωισμό» του να πετάξει τον Αύγουστο του 1994 με ψεκαστικό αεροπλάνο πάνω από εδάφη της Αλβανίας και να ρίξει τρικάκια που έγραφαν «Μπερίσα και Μέξι, θα φύγετε μέχρι να φέξει» enet.gr

Advertisements

2 Responses to “Δαγκωτό”

  1. paragios Says:

    asta… ton akousa kai sto radio… de pame kala…

  2. melanine Says:

    Giati pou to Pasok evale 4h sto epikrateias th Magia Tsokli?!?! Me liga logia thn evale sth voulh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: