ευτέλεια μείον χαμέρπεια στο και

by

Είχαμε το πρωινό ολόκληρο το απόγευμα μισό-μια παράσταση να δούμε ένα στρώμα να κυλήσουμε-ανάποδα και αντίστοιχα.

4 φορές ντους/ημέρα μα πάντα κάτι έβρισκε ανάμεσα στα πόδια της. Χαρτί χαρτάκι χαρτίνο. Κάθε κυριακή σηκώνονται παρέα, πίνουν με ένα στόμα καφέ διαβάζουν εφημερίδες ή ελευθεροτυπία, μπαίνουν σε ημερολόγια που δίνουν κώλο, ενημερώνονται, κρατάνε σημειώσεις, τρώνε πρωινό και εκδηλώνουν το πιζέν της συντροφικότητας. Σε ένα άλλο τυροπλάνο, λευκό αγόρι απέναντι από μπαλκόνι, χαϊδεύει τα σκληρά του, πια,μέρη και παρακολουθεί κάθε πέλμα τους. Η συζήτηση διαρκεί μόλις 1 μεσημέρι και ζει πιο κάτω:
-ξέρεις είχα τρία τέταρτα στο περίμενε και εκείνη η καριόλα στο τέλος που έφτασα μου λέει θα σας εξυπηρετήσει ο συνάδελφος στο πίσω γραφείο
-δεν την έβρισες;
-μα φυσικά,πως θα μπορούσα διαφορετικά; της λέω ένα μπουρδέλο είσαστε και σεις και όλη η χώρα. Διορίζεστε εδώ μέσα και νομίζετε οτι είσαστε τα κορμιά. Ε λοιπόν αν είστε τα κορμιά, είμαι το μαχαίρι και και θα σας κόψω τα αρχίδια σήμερα να μην αναπαράγεστε
-εκείνη τι απάντησε;
-μου είπε: κύριε τραγούδα μόνος σου, φράση που με σατάνισε. Ύστερα φώναξε ένα ξύλινο ξανθό γλυπτό hondos κορίτσι security το οποίο με γράπωσε σε κόκκινα νύχια-τρίχες, με έσυρε ως το ασανσερ, άνοιξε την πόρτα πάτησε το αυτόφωτο κουμπάκι με ένδειξη υπόγειο και πέταξε το σαρκίο μου μέσα κλείνοντας.
-εκεί τι συνέβει;
-που στο υπόγειο; εκεί τίποτα, ανέβηκα με τα πόδια στις σκάλες το ισόγειο και έφυγα
-μάλιστα
Οι κάλτσες ζεσταίνουν τα πόδια, τα πόδια το σώμα και το σώμα είναι έτοιμο να ενδώσει στο και, ο καφές τέλειωσε το απόγευμα έρχεται, κάθε χάδι μένει στην μέση, το βράδυ αναπτύχθηκε έκλεισε τα μάτια και ού-ι αχ κοιμήθηκε.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: