Archive for the ‘το στέκι του χέβυ’ Category

R.I.P Lemmy (1945-2015)…

January 12, 2016

lemmy-kilmister-15k lemmy

R.I.P Scott Colombus,drummer of ManoWar (November 10, 1956 — April 4, 2011)

April 15, 2011

…logw sfyrigmatos

January 25, 2011

Where is the power.. Where is the glory… (Tarzan-Bolek)story!

January 13, 2011

ΕΝΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΧΕΒΥ !!!
Heavy Metal Mania all the way…

cult of personality

December 28, 2010

Καλές γιορτές. έτσι να είναι οι γιορτές

December 12, 2010

καλά χριστούγεννα! bolek και Ταρζάν

December 6, 2010

Όποιος πρόλαβε τον κύριον είδε… Απόψε!!!στο fuzz. (μάλλον μόνος μου χαίρομαι..)

October 29, 2010

Rock – porn

October 6, 2010

από το blog  stopthatsound.

και συνεχίζει… (ελπίζω να πήγε καλά η συνάντηση με το ”αγαπημένο” περιοδικό κύριε dystropop. Shah – Trespass (1993 live)

September 16, 2010

Αρχίζει μεγάλο αφιέρωμα στη Μother Russia…+πρώην σοβιετικές

September 15, 2010

Mαχαιροβγάλτης

September 14, 2010

Στους κινηματογράφους από 4/11.

TOPAS CHAO!!!!

September 13, 2010

http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1493131643207&subj=705610560

Κάτι να περιμένουμε… 25-9-2010

August 19, 2010

Μερικοί λένε πως παρευρέθηκε και ο ”Κος Μπάμπης”!

June 26, 2010

Ronnie James Dio R.I.P

May 19, 2010

Ο Dio πρίν τρείς μέρες μας άφησε χρόνους στα 67 του… Υπήρξε ένας απ’ τους σημαντικότερους τραγουδιστές και frontman του heavy metal με μια απ τις πιο εκφραστικές και ιδιαίτερες φωνές,και ένας απ τους πιο αγαπητούς και συμπαθητικούς ανθρώπους στο χώρο.Απ’ το 1957 έπαιζε με ροκαμπιλάδικες μπάντες.The Vegas Kings (1957–1958)
Ronnie & The Ramblers (1958)
Ronnie and the Red Caps (1958–1961)
Ronnie Dio and the Prophets (1961–1967) The Electric Elves (1967–1969)
The Elves (1969–1970)
Μετά έφτιαξε τους Elf(1970-1975) ,απ’όπου και τον ανακάλυψε ο κύριος Richie Blackmore κι έτσι πήρε άλλη τροπή η καριέρα του.
Rainbow (1975–1979)
Black Sabbath (1979–1982)
Dio (1982–1991)
Μια επιλεγμένη δισκογραφία θα ήταν¨
Ritchie Blackmore’s Rainbow (1975) UK Silver
Rainbow Rising (1976) UK Gold
On Stage (1977) UK Silver
Long Live Rock ‘n’ Roll (1978) UK Silver
BLACK SABBATH
Heaven and Hell (1980) US Platinum UK Gold
Black And Blue (VHS) (1980)
Heavy Metal: Music from the Motion Picture (1981) (One track, an alternate take of “The Mob Rules”)
Mob Rules (1981) US Gold UK Silver
Live Evil (1982)
DIO
Holy Diver (1983) US Platinum UK Silver
The Last in Line (1984) US Platinum UK Silver
Sacred Heart (1985) US Gold
Παραθέτω και 3 συμβολικά βίντεο.Αν και είναι πολύ δύσκολη η επιλογή.

love song

May 14, 2010

bolek τώρα είμαστε εντάξει?

March 4, 2010

ΤΟ (με κεφαλαία) live !!!

ANAKOINWSH PROS 5K

March 3, 2010

Agaphtoi/es

Me lyph sas pliroforoume oti o tarzan pavei na apotelei melos tou steki tou xevy logw elleipsis kinitrou kai endiaferontos. To steki tou hevy ton eyharistei gia …th prosfora tou

ps: mono 2 eisitria ton swzoun

idou h apantisis tou 5k

February 25, 2010

Erwtisi:Ο κ. Πετσάλνικος …….Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL ανέφερε: «Εμείς τα τελευταία 40 χρόνια πήραμε δύο Νομπέλ Λογοτεχνίας κι έχουμε στον τομέα της δημιουργίας πολλά πρόσωπα με διεθνή ακτινοβολία, όπως ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης και άλλοι. Αυτοί, μια χώρα 85 εκατομμυρίων, τι έχουν να επιδείξουν; Μπας και βγάλαν κανένα νέο Μπετόβεν και δεν το πήραμε χαμπάρι;».

ante twra! ashetoi!